Η Δήμητρα Γουμενοπουλου σπούδασε στη Γαλλία και ειναι απόφοιτος της Σορβόννης (PARIS IV) καθώς επίσης και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας.
Εχει κάνει θεατρικές σπουδές με ειδίκευση στο θεατρικό παιχινίδι στη εκπαίδευση.Υπήρξε διευθυντρια και υπευθυνη καλλιτεχνικού προγράμματος για 12 χρόνια σε κέντρο προσχ.αγωγής.
Ασχολείται πολλά χρόνια με τον κλασσικό χορό και το pilates.
Me το αργεντινικο τανγκο τα τελευταια 10 χρόνια έχει παρακολουθήσει μαθήματα με μεγάλους αργεντίνους μαέστρους και έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ και shows.

Ο Γιάννης Χατζηιωάννου τελείωσε το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Cambridge από όπου και πήρε τα διπλώματα Masters και PhD στη θεωρητική φυσική. Δούλεψε ως IT Manager στη Ford Motor Hellas για 12 χρόνια.
Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από το 1990 και κατέχει το 5ο Dan στο Shotokan Karate. Έχει ασχοληθεί με τις περισσότερες πολεμικές τέχνες και έχει βαθιά γνώση του ανθρώπινου σώματος.
Με το Αργεντίνικο Τάνγκο ασχολείται εντατικά τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα με όλους τους μεγάλους Αργεντίνους Maestros, έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ και shows και έχει σα στόχο να μεταλαμπαδεύσει στη σημερινή κοινωνία την κουλτούρα του Αργεντίνικου αυτού χορού, η οποία αντικατοπτρίζεται και στην Ελληνική κουλτούρα του μεσοπολέμου.

Ο Γιάννης και η Δήμητρα είναι ζευγάρι από το 2011 οπότε και πήραν μέρος στο πρώτο Tango Acropolis διαγωνισμό στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Από τότε έχουν μία συνεπή πορεία στο χώρο του Tango, προσπαθώντας διαρκώς να βελτιώνουν την τέχνη τους. Έχουν πάρει μέρος σε πολλά shows και παραστάσεις. Το 2016 συμμετείχαν στην παράσταση που διοργανώθηκε από τον Κώστα Νικολαίδη στον Πολυχώρο Δήμου Αθηναίων δίπλα στο μεγάλους δασκάλους και χορευτές Sebastian Misse και Andrea Reyero.
Έχουν κάνει μαθήματα με αμέτρητους Αργεντίνους δασκάλους οι οποίοι έχουν επηρεάσει το χορό τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο, λιγότερο ή περισσότερο. Ακολουθούν κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα:
Miguel Angel Zotto & Daiana Guspero, Alejandro Aquino & Natalia Hills, Jorge Firpo, Julio Balmaceda, Gabriel Misse, Andrea Misse, Ezequiel Paludi & Geraldine Rojas, Nito & Elba, Marcela Duran, Analia Centurion, Fabian Peralta, Fabian Salas, Sebastian Arce & Mariana Montes, Mariano “Chicho” Frumboli, Ruben & Sabrina Veliz, Fernando Gracia & Sol Cerquides, Maximiliano Cristiani & Monica Parra, Sebastian Jimenez & Maria Ines Bogado, Paola Taccheti, Moira Castellano, Juan Martin Carrara & Stefania Colina, Max Van De Voorde & Solange Acosta, Facundo Pinero & Vanesa Villalba, Daniel Nacucchio & Cristina Sosa, Leandro Oliver & Laila Resk
Οι δάσκαλοι όμως με τους οποίους έχουν επενδύσει τον περισσότερο χρόνο και οι οποίοι έχουν αφήσει πιο βαθιά το στίγμα τους είναι οι Silvio Lavia, Sebastian Misse & Andrea Reyero, Sebastian Achaval & Roxana Suarez και ο Javier Rodriguez.
Τον Απρίλιο του 2019 δημιούργησαν τη σχολή Tango Notturno στην Παγγαίου 6 στο Γκάζι με σκοπό να μεταδώσουν τις βάσεις και την αγάπη για το Αργεντίνικο Tango στους μαθητές τους και εν γένει να προωθήσουν αυτό το μαγικό χορό στην Αθήνα.

Ξεκινώντας ένα χορευτικό διάλογο δε ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθεί. Αυτή είναι και η γοητεία του. Ο διάλογος μεταξύ δύο σωμάτων που χορεύουν δεν συγκρίνεται ούτε με την πιο εκ βαθέων συζήτηση.